Free Web Promotion Free Web Promotion
HOME - TOPLIST - Add website - User login - Stats - Rate Toplist - Guestbook - Feedback - Link to us
TOP 5 PARTNERS
All partners
Become partner
Receive newsletter
 
PROMOTION TOOLS
Plug Board 80x15
Plug Board 88x31
Plug Board Scroll
Banner Rotation 88x31
Banner Rotation 234x60
Banner Rotation 468x60
Plug Link TV
Backlink
Shoutbox
 

 

ARTICLES
Toplists
Website tips
Place calendar
More visitors
Make money
Meta Tags
Metatag-generator
Scroll text-generator
 
VISITORS


Website tips

Technische vereisten

 1. Elke website dient een Sitemap XML te bevatten, waarin een lijst van alle URL's van de website is opgenomen. Dit vergemakkelijkt het scannen van de website naar de belangrijkste pagina's door de crawlers van de zoekmachines. Crawlers komen meestal binnen via externe links naar de homepage. Om de een of andere reden kent de crawler meer waarde toe aan een URL die kort is.

 2. De snelheid waarmee pagina's laden en de snelheid van de links wordt meegenomen in de beoordeling van de website.
 3. Het gemak waarmee men door de website navigeert ( het doorlinken van de pagina's ) en de overzichtelijkheid zijn belangrijk. Gebruik korte paragrafen, nummeringen, bullit points, headers en sub-headers die de bruikbaarheid verhogen.

 4. Zorg ervoor dat de metatag gegevens ( staat tussen de <head> en de </head> ) juiste omschrijving bevat en de juiste keywords dat verband houd met je site. Er zijn op het internet veel gratis meta generators te vinden, daar kun je de keywords en omschrijving invoegen en ze genereren. Als je geen metatag gegevens hebt zal het veel langer duren eer je site wordt gevonden door Google want Google leest dit stukje tekst en wil hieruit begrijpen waarover je site gaat. Alles hierover kunt u o.a. vinden bij metatags er is ook onze metatag-generator en onze web IE effecten generator. Uiteraard mag u de metatags op alle pagina's plaatsen, dus niet alleen de eerste index. Zorg er wel voor dat iedere pagina zijn eigen relevante tags krijgt, met steekwoorden en begrippen die betrekking hebben op de inhoud. Het lijkt misschien veel werk om voor iedere pagina aparte metatags te verzinnen maar u zult zien dat het werkt. Maak er tijd voor, het levert bezoekers op!
 5. Niet werkende links op de website worden negatief beoordeeld. Controleer dus regelmatig of de links nog wel werken.
Inhoudelijke vereisten
 1. Weet dat bij veel sites minstens de helft van de bezoekers via een zoekmachine binnenkomt. Weet ook dat bij de zoekresultaten vooral naar de eerste pagina in de zoekmachine wordt gekeken. Zonder optimalisatie verdrinkt je website in de zoekmachines en word je niet gevonden. Het is zeer belangrijk de beste trefwoorden ( keywords ) te vinden ter vergroting van de vindbaarheid van de website. In de meest gebruikte trefwoorden bestaat natuurlijk veel concurrentie. Het is dan ook zaak met alternatieven, synoniemen, wijziging van de volgorde bij trefwoordzinnen e.d. te werken. Google search box kan daarbij behulpzaam zijn. Zoekmachines kijken niet alleen naar relevante trefwoorden, maar beoordelen ook of de leesbaarheid voor de mens nog intact blijft.

 2. Als de verhouding tussen de inhoud van de website en het aantal reclameboodschappen te scheef is, ziet de zoekmachine dat als negatief.
 3. Een uitstekende manier om een website onder de aandacht te brengen is bloggen . Een blog geeft de mogelijkheid om veel relevante inhoud toe te voegen aan de website. Interessante blogartikelen zijn bovendien een manier om tot interactie met lezers en klanten te komen.

  Gebruik One.com met veel plezier en gemak, wij denken dat jij er ook van kunt profiteren.Meld je aan via onderstaande link, dan krijg je je leven lang 3GB extra! Met One.com krijg je een domein, blog, homepage, e-mail, Cloud Drive en nog veel meer. Klik hier om aan de slag te gaan.
 4. Je moet de website inhoudelijk vullen, vormgeven en technisch realiseren. Dat is hard werken.
 5. Je moet ervoor zorgen dat er flink veel bezoekers op je site komen, wat betekent dat je geld kunt gaan verdienen met je site.

 
 
 
Disclamer Privacy Contact Sitemap

2006 - Megatopper.be 

UP